Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Rabbitin - králíčkova dobrodružství

Novinky, Ondřej Pohl

Jestli vám připadají plošinovky příliš akční a pod vaší intelektuální úroveň, a naopak adventury a RPGčka jsou pro vás příliš nudné, pak vyzkoušejte tento mix obojího s roztomilým bílým králíčkem v hlavní roli.

Článek

Tento ušatný hlavní hrdina navíc nejenom že vypadá velice mile, on taky, stejně jako spousta dalších zvířátek, co při svém putování potká, mluví česky. Ne, že by byla hra nějak výrazně zaměřena na řešení různých hádanek, ale tento důležitý fakt vám jí pomůže mnohem lépe vychutnat.

A že je co vychutnávat - velice zajímavé spojení dvou rozdílných žánrů zaručuje, že hraní jen tak neupadne do stereotypu. Když už budete mít až po krk různých skákacích pasáží, přijdou na řadu nějaké krátké rozhovory anebo třeba logický úkol. To vše dohromady dává pěkných pár hodin hraní, při nichž úplně zapomenete na okolní svět.

Nemalým dílem k tomu přispěje i propracovaná grafika se smyslem pro detail, která by se klidně dala použít jako základ pro nový Večerníček. Ano, může vám sice připadat infantilní, ostatně jako celá hra, ale co může být hezčího, než se na pár okamžiků vrátit do dětství. Rabbitin vám to umožní.

DOWNLOAD, homepage, 11.5 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Hurrican - pořádné střílení

Jako ze staré školy na vás bude působit tato plošinovka s prvky vesmírné střílečky. Charakteristická je hlavně množstvím nepřátel a způsobů, jak je zprovodit...

Hrajeme zdarma: Paintball 2 - barevné střílení

O paintballu jako o velice populárním a moderním sportu dnešních dnů jste už určitě slyšeli a možná si ho chcete i vyzkoušet. Než začnete utrácet za drahé...

Výběr článků

Načítám