Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Pylo Noveau – podařená plošinovka

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žánr plošinovém je skutečně bohatý neustále vznikají nové a nové. Tato se však mezi ními díky své kvalitě zpracování rozhodně neztratí.

Článek

Důvodů pro to je hned několik. Začněme třeba u grafiky. Doslova z ní sálá pečlivost, jakou si dal autor s každou novou obrazovkou nebo herní postavou. Tu hlavní, roztomilého dráčka plivajícího oheň, si určitě brzy zamilujete.

Pokračujme herním designem, který je asi nejsilnější stránkou celého titulu. Základem všeho je vyvážená obtížnost, kterou doplňuje řada velice zdařilých miniher. Vždy, když začnete mít pocit, že hra začíná být malinko nudná a že by to chtělo změnu, vaše snažení se na pár okamžiků úplně promění. Osvěženi nenadálou novinkou pak pokračujete ve hraní.

Je tak jednoduché se do hry zabrat a přestat myslet načas, o to horší je pak skutečnost, že na konec se dostanete nejspíš dříve, než byste si sami přáli. Délka hry, respektive její krátkost, je jednou z jejich mála slabin.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Legie – výlet do středověku

Tento článek patří k těm, které mají tu čest uvést českou hru významně vyčnívající nad ostatní tituly daného žánru. O to více potěší, že se konkrétně tato hra...

Výběr článků

Načítám