Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Polarity - magnetické hrátky

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co se stane, když vezmete zdánlivě obyčejnou plošinovku a zakomponujete do ní některý z notoricky známých fyzikálních zákonů? Překvapivě nevznikne nějaká nudná výuková simulace, nýbrž velmi zábavná hříčka.

Článek

Plošinovek existují stovky, ne-li tisíce různých variací. Avšak pokud se omezíte jen na vytvoření hlavního hrdiny a prostředí, v němž může běhat, skákat a střílet, pak se váš výtvor zařadí maximálně mezi ty průměrné. Chce to totiž nějaký originální nápad.

Třeba takový, že hlavního hrdinu vybavíte speciálním oblekem, který nejenom že má magnetické účinky, ale také lze měnit jeho polaritu. Ptáte se, k čemu že to může být dobré? Inu, ve světě, kde má spousta věcí magnetické vlastnosti, toho můžete velmi snadno využít: buďto se k nim necháte obrovskou silou přitáhnout, nebo se naopak nechat odpudit - přesně podle pouček, jaké si pamatujete ze základní školy.

I když se těžko popisuje, jak to celé funguje, v praxi se jedná o velmi svižnou a hlavně neuvěřitelně zábavnou záležitost. Vyzkoušet si to můžete sami.

DOWNLOAD, homepage, 90 MB, 8/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám