Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Pandora’s Gearbox – zajímavá logika

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento logický titul by si nejlépe zasloužil přívlastek „stará škola“. Žádné složité grafické efekty, jen zajímavý nápad je jeho neméně zdařilé uvedení do praxe.

Článek

Jako obvykle zde máte zdánlivě jednoduchý úkol – přepravit kuličku z jedná části herní obrazovky do druhé. Samozřejmě, to už jsme viděli mnohokrát, ale zde k tomu dostáváme modifikaci, která hře dodává tolik žádaný punc originality.

Vtip spočívá v tom, že kuličku musíte provést i přes černé oblasti, do kterých vidíte jen za použití speciálního skeneru. Takže k nutnosti ovládat samotnou kuličku se připojuje nutnost práce se skenerem, což řádně prověří vaše logické i paměťové schopnosti.

Celkem deset úrovní se nemusí zdát jako ohromující počet, ale když uvážíte, že se jedná opravdu o tuhý logický oříšek (kde řešení jednotlivých úrovní zabere i desítky minut) a ne žádný rychlík, pak máte o zábavu postaráno na pěkně dlouhou dobu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám