Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: PacWriter - PacMan spisovatel

Novinky, Ondřej Pohl

Znáte PacMana? Žlutá koule pobíhající po bludišti pronásledována monstry se už dávno stala symbolem počítačové zábavy a vy dnes máte možnost zahrát si její zajímavou variantu.

Článek

I když princip původního PacMana je natolik geniální, že každá jeho změna musí být zákonitě horší než originál, občas stojí za to vyzkoušet něco jiného. Ptáte se, co to bude tentokrát?

Základní princip spočívající v požírání všeho možného v bludišti plném nepřátelských moster zůstává zachován, mění se však princip k pohybu. K němu už nebudou stačit pouze kurzorové šipky, ale ke slovu přijde celá klávesnice. Pohyb totiž probíhá tak, že se na zvolené místo přesunete stiskem takového písmena, které je na něm vyobrazeno. Čím vyšší obtížnost zvolíte, tím více písmen přijde ke slovu.

Může se to zdát býti jednoduché, ale v situaci, kdy na vás dorážejí rozzuřená monstra může být každý překlep fatální. Proto doporučuji začít s nejjednodušší variantou, pro jejíž ovládání postačí pouze čtveřice kláves.

DOWNLOAD, homepage, 14 MB, 6/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Forted - braňte pevnost!

Je libo nějakou zběsilou akci na odreagování po náročném dni? Pak zkuste ubránit jednu malou stavbu před nájezdy tisíců krvelačných nepřátel.

Hrajeme zdarma: Bounce - hrátky s kuličkou

Znalcům počítačové zábavy netřeba pojem Bounce příliš vysvětlovat. Neposedná kulička zde čeká na vaše pevné vedení ve více než stovce levelů!

Výběr článků

Načítám