Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Neo Aquarium – pod vodní hladinou

Novinky, Radovan Blažek

Krabi a krevety jako hlavní hrdinové akční hry? Pro Japonce to zřejmě není nic neobvyklého. Tím však originalita tohoto titulu rozhodně nekončí.

Článek

Kde jsou ty časy, kdy u prvního Mortal Kombatu zápasníci metali nejenom kozelce, ale i blesky a ohňové koule. Autoři ve snaze po originalitě nechávají měřit síly kde co a na zbraních fantazií také nešetří.

Kreveta s laserovým mečem tak může působit poněkud šokujícím dojmem, ale na hře samotné to prakticky nic nemění – stačí jen co nejzuřivěji bušit do klávesnice a občas uhýbat před ranami soupeře. Součástí hry je rovněž i něco tak samozřejmého jako pohyb po hlavním menu, a protože zde je celé v japonštině, mění se klikání na položky ve vzrušující dobrodružství.

Příšer není ve hře příliš, stejně tak jako záhy odhalíte jejich omezené pohybové schopnosti. Do té doby se ale můžete pokochat zajímavým fantazijním světem a originalitou, která se v tomto žánru nad míru cení.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Action Fist – správná arkáda

Vezměte jednoduchý příběh, charismatického hrdinu, spoustu zbraní, ještě více nepřátel, podařený návrh úrovní a nikdy nekončící akci – výsledkem je plošinovka,...

Výběr článků

Načítám