Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Motoracing – do přírody na motorce

Novinky, Radovan Blažek

Za běžných okolností se příliš nedoporučuje rušit posvátné ticho lesa a vydávat se do něj na čtyřkolkách nebo motorkách, ale v této počítačové hře to určitě nikomu vadit nebude.

Článek

Hry z produkce My Play City už není pravidelnějším čtenářům nutné více přibližovat. Obvykle se jedná o kousky, které sice nijak neoslní svým originálním námětem nebo nějakou myšlenkovou naléhavostí, na druhou stranu zase akcentují grafické ztvárnění a zábavnou hratelnost.

Přesně to platí i pro tento titul. Stačí jen vybrat motorku podle preferovaných parametrů (rychlost nebo ovladatelnost) a vyrazit s ní na jednotlivý závod nebo rovnou do módu „kariéra“. Obtížnost je nastavena do příjemné střední polohy.

Za zmínku stojí ještě dvě zajímavosti, se kterými se v ostatních podobných hrách příliš často nesetkáte. Jde o zvířený prach, kterým vám ztěžuje orientaci, když se snažíte někoho dohnat a který dokáže být opravdu nepříjemný. Dále tu pak máme možnost kopání do ostatních závodníků. Je to nesportovní, ale mimořádně efektivní a zábavné.

:. Motoracing

DOWNLOAD, homepage, 23 MB, 7/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Season Match – boje proti zimě

Jak udělat hru, jejíž základním konceptem je princip „dej dohromady tři stejné“, znova zábavnou a hratelnou? Zabalíte ji do mýtického příběhu o souboji čtyř...

Hrajeme zdarma: Pacxon – klasika trochu jinak

Když vám řeknu, že je hlavním hrdinou této hry malé žluté a nenažrané kolečko, mohli byste si myslet, že to bude další z miliónů klonů Pacmana. Ale jistá změna...

Výběr článků

Načítám