Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Moto Race Challenge 2007 - motorky on-line

Novinky, Radovan Blažek

Milovníci silných dvoustopých strojů, zbystřete svou pozornost. Máme tady výtečný simulátor jízdy po okruzích, ve kterém navíc můžete změřit své síly se závodníky z celého světa.

Článek

Nějaké kvalitnější motocyklové závody byste až dosud museli hledat spíše na pultech obchodů než mezi freeawarovými hrami. To se ale rozhodla změnit firma Greentube, která má na svědomí kupříkladu výbornou sérii lyžovaček Ski Challenge.

Tato motocyklová simulace nese krom podobného názvu i mnoho dalších shodných rysů. V první řadě grafiku, za kterou rozhodně není třeba se stydět. Stejně tak fyzikální model působí vcelku realisticky. Samozřejmě, jiné hry nabízejí více, ale je potřeba je zaplatit.

Ovšem tu pravou šťávu hře dodává internetová komunita, která se kolem ní utvořila. Jak si totiž všimnete už z okolních screeshotů, závodit můžete pouze sami s neúprosně ubíhajícím časem. Pokud však budete dobří, můžete se kvalifikovat na celosvětové on-line utkání. To vždy kopíruje skutečný šampionát, což hře dodává ten pravý šmrnc.

Takže ať už se chcete stát virtuálním mistrem světa, anebo se jen tak projet, neváhejte.

DOWNLOAD, homepage, 23 MB, 9/10

Reklama

Související články

TerraFire - hrátky s ohněm

Budiž pochválena každá hra, která sestoupí z výšin komerční sféry, a povznese tak většinou nevalnou úroveň freewarové scény. Právě toto je případ TerraFire.

Výběr článků

Načítám