Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Moribund World - dobrodružství po vzoru Fallouta

Novinky, Ondřej Pohl

Pokud si nějaké hra odnese první místo z tak ostře obsazené soutěže jakou je Becherovka Game, pak to rozhodně vypovídá něco o jejich kvalitách. O to víc potěší, že se jedná o zástupce adventur s RPG prvky.

Článek

Hráčům a fanouškům legendárního Fallouta bude prostředí, v němž se hra odehrává, určitě povědomé. Jak jinak totiž také může svět vypadat, pokud se na něm strhne jaderná válka, kterou přežijí jen malé skupinky mutantů většinou dobře schované v podzemí.

Tímto prostředím se pomalu probíráte kupředu. Slovíčko "pomalu" tady není jen do počtu, protože rychlost chůze hlavní postavy vám po nějaké době pije krev. Jako i v jiných adventurách sbíráte předměty, vzájemně je kombinujete a mluvíte s lidmi (anebo s něčím, co je vzdáleně připomíná).

Velkým plusem je rozhodně atmosféra hry. Mohou za to nejenom kvalitně prokreslené lokace, podmanivý hudební doprovod, ale hlavně spousta tísnivých morálních otázek, na něž jste při své pouti nuceni hledat odpovědi.

To vše dohromady tvoří nutnost pro fanoušky adventur, příjemnou a dlouhodobou zábavu pro všechny ostatní.

DOWNLOAD, homepage, 9.2 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Project Zeit - v kůži robota

Vyzkoušejte si, jaké je to být robotem, který se protlouká světem a snaží si vydělat na živobytí. Že při tom přijdou ke slovu krom aut také střelné zbraně,...

Výběr článků

Načítám