Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Mach´s noch einmal Sven - beránek opět v akci

Novinky, Ondřej Pohl

V posledním díle dobrodružství neposedného beránka Svena jako bychom se vraceli ke kořenům celé série - aréna plná oveček už čeká!

Článek

Zatímco některé z předchozích dílů s původním konceptem docela drsně experimentovaly, zde se vše vrací k původnímu stavu. Shora vidíte malou louku se spoustou oveček a taky jejich hlídačem, kterému pomáhá nepříjemný pes.

Už na první pohled je ale patrné, že se změnila grafika - namísto ručně kreslených a skoro až pohádkově vypadajících postaviček tu teď máme jejich trojrozměrné počítačové modely. Působí to sice moderně, ale atmosféra se s prvními díly nedá dost dobře srovnávat.

Naštěstí hratelnost a z ní plynoucí zábavnost zůstaly stále na velmi vysoké úrovni. Budete se tak královsky bavit při sledování Svenových kousků, ale zároveň budete pociťovat silné napětí ve snaze dokončit misi úspěšně. Závěr je jasný: Sven ani tentokrát nezklamal.

DOWNLOAD, homepage, 23 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Moorhuhn Kart 3 - ptačí závody

Už nějakou dobu jsme neslyšeli o žádné novince z dílny Phenomedie. I když je její poslední výtvor pouhou nastavovanou komerční kaší, pořád patří k nadprůměru.

Hrajeme zdarma: Kung-Fu Master 3D - proti všem

Kung-Fu Master 3D je taková obyčejná bojovka - nenabízí přílišnou originalitu ani variabilitu soubojů, ale konstantní přísun snadno porazitelných nepřátel....

Výběr článků

Načítám