Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: LHM - český hokejový manažer

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vžijte se do role trenéra některého z našich nebo zahraničních hokejových týmů a ukažte všem své schopnosti a dovednosti. Starejte se o hráče, halu a všechny náležitosti okolo a vybudujte z nich prosperující celek.

Článek

Fanoušci hokeje to mají v herním světě bezpochyby těžké. Všechny ročníky NHL znají nazpaměť a co se freewarových titulů týče, objevují se zde maximálně hříčky typu stolního hokeje, mající s tím tvrdě chlapským sportem jen pramálo společného.

Jako blesk z čistého nebe pak musí působit LHM, i když v něm o samotný hokej zas až tak moc nepůjde. Spíš o všechno okolo: shánění hráčů, jejich rozestavování, střídání a tak dále. Vaše virtuální kompetence však přesahují možnosti obvyklého trenéra - zde se dokonce můžete pustit do úprav haly a dalších spíše manažerských rozhodnutí.

Ocenit je nutné zejména široký záběr co se soupeřících týmů týče. Samozřejmostí je česká extraliga, potěší 1. liga a pro fajnšmekry tu je NHL.

DOWNLOAD, homepage, 16.6 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: DriftCity - škola smyku

Ačkoli by se mohlo zdát, že se jedná "jen" o další automobilový simulátor, který se svou grafikou blíží starším komerčním kouskům, ve skutečnosti jde o daleko...

TerraFire - hrátky s ohněm

Budiž pochválena každá hra, která sestoupí z výšin komerční sféry, a povznese tak většinou nevalnou úroveň freewarové scény. Právě toto je případ TerraFire.

Výběr článků

Načítám