Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Knytt Stories - ať žije fantazie

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se řekne plošinovka, může to ve spoustě lidí vyvolat averzi ke druhu her, který je neustále stejný asi jako výmluvy neschopných politiků. Tato se však zcela vymyká všemu známému i neznámému.

Článek

Obvykle bývá cílem tvůrců plošinovek tak nějak aby se neřeklo vymodelovat hlavní postavu, naučit ji pár pohybů, nasázet okolo ní pár stejných plošinek a na ně nasypat kupu nepřátel, které je potřeba rozmetat na cucky jako obvinění vládních činitelů z korupce. Taková hra se pak blíží co se zábavnosti týče poslaneckým interpelacím.

Anebo si můžete vytvořit obrovský fantazijní svět, který nemá jasný začátek ani konec. Do něj umístíte mnoho rozmanitých prostředí, jež se navíc budou dynamicky měnit. Hlavní hrdina zde sice není nějaký pohledný fešák, zato se neustále učí nové a nové věci, takže vás stále přivádí k úžasu. S nepřáteli nebojuje, spíše se jim chytře vyhýbá. A putuje, objevuje a stále překvapuje.

Prostředí této hry je zkrátka něco tak výjimečného, že se to jen těžko popisuje slovy. Žádné zběsilé akce, žádný adrenalin, jen toulání se za doprovodu atmosférické hudby a neustálý úžas nad tím, jak může existovat něco tak krásného.

DOWNLOAD, homepage, 34 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: SM Word - zakřičte si

Máte někdy při práci pocit, že vás strašně štve a že ji nenávidíte? Tak jí to řekněte. Pořádně nahlas. Seřvěte ji. Tedy aspoň v dnešní hře.

Hrajeme zdarma: Noisy Mountain - krvavý příběh

Pro milovníky všech tělních tekutin tu máme další hru, jejíž dominantní barvou je červená. Odkud se vzala a proč musíte zjistit sami v této vskutku strašidelné...

Výběr článků

Načítám