Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Hidden World of Art – tajemné umění

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud máte rádi výtvarné umění, tato hra je pro vás jako stvořená. Všechno se zde totiž točí kolem obrazů a jejich restaurování.

Článek

Ptáte se, jak se takovou sofistikovanou činnost podařilo převést do virtuální podoby? Velice jednoduše, když se při tom nesnažíte být realističtí nebo originální. Určitě znáte hry typu, kdy na obraze plném věcí hledáte v časovém limitu nějaký dobře ukrytý předmět. Ostatně tento produkční tým už jich nějakých pár poslal do světa.

Jedinou odlišnost tak lze spatřovat ve faktu, že ony předměty k hledání jsou mnohdy velice dobře zakomponovány v obraze, takže je budete mít celou dobu před očima, ale ne a ne je uvidět. Dále tu máme ještě dojímavý příběh mladé umělkyně, která si touto činností vydělává na nový byt, v čemž ji samozřejmě vydatně pomáháte.

Celkově vzato, jedná se o další hru, kde grafické pojetí výrazně převažuje nad hratelností. Hezky se na to dívá, to ano, dalo by se říci, že je to přímo pastva pro oči, ale jako celek spadá hra někam do pásma průměru.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Peggle – divoká kulička

Mohlo by se zdát, že her s kuličkou rozbíjející kostky tu bylo více než dost. Ale pozor: toto obyčejný klon arkanoidu. Spousta změn z tohoto titulu však dělá...

Výběr článků

Načítám