Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Harmony – jako za starých časů

Doom je zkrátka klasika a neustále svádí k vytváření nových a nových předělávek. Toto je jedna z nich a jako neohrožená amazonka se v nich postavíte hordě zmutovaných chlapů. No nezní to dobře?

Článek

Zatímco se některé předělávky snaží překopat původní hru až k nepoznání, toto zpracování je o poznání střízlivější. V originále vtrhla pekelná monstra na mimozemskou základnu, tady zase po zemi pobíhá spousta mutantů, kupodivu jsou všichni mužského pohlaví a loví těch pár zbylých žen, co ještě zůstaly.

Tomu se samozřejmě musíte postavit, a to nejlépe tak, že všechny vystřílíte. Nástroje k tomu určené se dosti podobají původnímu Doomu, jen granáty jsou vítaným zpestřením, ale není jich zde mnoho.

I hraní samotné velice připomíná originál. Nečekejte žádnou zábavnou procházku růžovým sadem, ale tuhé souboje s hutnou přesilou a šetření každým nábojem nebo procentem zdraví. Zkrátka a dobře: klasika ze staré školy. Spousta z vás může ohrnout nos, ale pro některé jsou toto ty nejlepší hry, jaké kdy byly vytvořeny.

DOWNLOAD, homepage, 42 MB, 6/10

Reklama

Související články

Nejlepší hry roku 2009

Tento týden proběhl v Los Angeles v Kalifornii již sedmý ročník konference Video Game Awards, která pravidelně každý rok oceňuje nejlepší hry. Jednotlivé...

Hrajeme zdarma: Jet Pod – pro hbité prsty

Tato hra rozhodně nepatří mezi tituly, které by vám poskytly pohodové odreagování. Naopak plně prověří vaši schopnost soustředit se, rychle kmitat prsty...

Výběr článků

Načítám