Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Grav Defender – hrátky s gravitací

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Her, kdy se s jednou věží máte bránit proti obrovské přesile, jsou celkem obvyklé. Stačí však přidat jednu velmi netradiční zbraň – generátor gravitačního pole – a rázem máte o zábavu postaráno.

Článek

Příběh nemá ani smysl řešit, příběhů o tom, jak lidstvo válčí s roboty, tu už bylo hodně, ale nejdůležitější je, jak to pak vypadá v praxi. V poslední obydlené kolonii na oběžné dráze kolem země se soustředí všechny naděje lidstva.

Ty vypadají o poznání lépe, co se podaří zprovoznit generátor gravitačního a anti-gravitačního pole. S jeho pomocí pak můžete odrážet střely a při troše tréninku a nezbytného štěstí se je naučíte odrážet přímo na útočící protivníky. Záhy poznáte, že je to daleko větší zábava, než jen prosté střílení.

Ale i toho si zde užijete poměrně dost. Herní plocha je totiž docela slušně zaplněná, a tak už od prvních okamžiků hraní nebudete mít problém s hluchými místy, kde by hrozila nuda.

DOWNLOAD, homepage, 9.8 MB, 7/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Solitaire Isle – karty na pláži

Solitare bývá často považován za nejpopulárnější počítačovou hru. Stačí k němu přidat nějaké módy navíc, zabalit do atraktivního balení a máme tady dalšího...

Hrajeme zdarma: Maze 4 – hlavně se neztratit

Hledáte-li nějakou nenásilnou hru pro své potomky, pak by tento titul mohl být dobrou volbou. Neničí se zde, ani nezabíjí, jen se hledá cesta ven z bludiště.

Výběr článků

Načítám