Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Football Challenge 09 – excelentní kopaná

Novinky, Radovan Blažek

Jsou určité firmy a jejich tituly, které zaručeně nezklamou. Mezi ně patří například tým GreenTube a jejich SkiChallenge nebo Football Challenge, jejíž nejnovější ročník si blíže představíme.

Článek

Jako obvykle platí, že takovýto titul se nemůže a ani nechce vyrovnat plnohodnotným sportovním simulátorům, jako je například FIFA. Na druhou stranu nutno podotknout, že když oželíte trochu té grafiky, trochu možností nastavení a nějakou tu inteligenci protihráče, pak dostanete velmi podobný produkt, za který nemusíte zaplatit ani korunu.

Najdete zde totiž vše potřebné, po čem by mohlo vaše srdce toužit. Jak bohatou nabídku týmů, mezi nimiž nechybí ani český tým, tak podrobné statistiky a nastavení. Než se vydáte do ostrého souboje, je lepší poměřit svoje síly s počítačem ovládaným protivníkem.

Daleko větší zábava ale nastává, pokud se vydáte na mezinárodní virtuální kolbiště. V menu si jen stačí otevřít novou hru anebo se k někomu připojit – za případné vítězství pak získáváte body. Od minulého ročníku se toho sice moc nezměnilo, ale i tak si hra drží svou výjimečně nadprůměrnou úroveň.

DOWNLOAD, homepage, 32 MB, 9/10

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám