Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Electro Master – elektrikářem na zkoušku

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěli jste si někdy vyzkoušet práci elektrikáře? Postarat se, aby všeny dráty vedly tam, kam mají a elektřina tak mohla proudit na své místo? Tak dnešní hra vám to umožní vyzkoušet.

Článek

Je to k nevíře, ale i tento titul začíná příběhem o tom, kterak naši planetu napadli mimozemšťané. Těm nejsou po chuti elektrické rozvody, a tak se jejich první útoky zaměřují hlavně na ně. Po mohutném výbuchu tak na obrazovce zůstane jen změť nepoužitelného harampádí a je jen na vás, abyste ji uvedli zase do původního stavu.

Mohli byste si myslet, že zde nastane obvyklá rutina logických a her – nudné klikání myší a hledání těch správných kombinací. To je pravda jen z poloviny: hledání těch správných propojení nebudete provádět přímo, ale prostřednictvím postavičky elektrikáře.

To s sebou přináší i jistá omezení, které činí hru zábavnější. Nemůžete se například pohybovat, jak se vám zachce, stejně tak u sebe můžete mít jen omezený počet segmentů. Připočtěte si k tomu ještě obligátní bonusy a pasti a v kombinaci se zdařilou grafikou před sebou máte nadprůměrně dobrý logický titul.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám