Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Deepica – souboje s korály

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Objevený poklad na dně moře má jednu nepříjemnou vlastnost, hlídají ho barevné korály, se kterými je potřeba se vypořádat.

Článek

Pokud po letmém prohlédnutí okolo ležících obrázků tušíte, že se korálů budeme zbavovat vstřelováním kuliček stejné barvy, pak se rozhodně nemýlíte. Tisící a prvá varianta na legendární Zumu spatřuje světlo našich monitorů.

V tak exponovaném oboru by se čekala pozornost ke každému detailu a snaha o co největší experiment a oživení. Bohužel se nedočkáme ani jednoho. Základní herní systém je zpracován opravdu dobře, ale tím všechno končí. Chybí nějaké nové bonusy, zásadní překvapení, anebo alespoň spoustu omáčky okolo.

Pro koho je tedy titul jako je tento určen? Pokud už jste delší domu nehráli Zumu nebo některý z jejich klonů, tento vás určitě neurazí. Anebo pokud chcete mít v počítači nainstalovanou nějakou pojistku pro případ, že by vás přepadla chvilková nuda.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám