Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Čtyři krá*y – nevšední logická hra

Novinky, Radovan Blažek

Kvality titulu Čtyři krá*y podtrhuje vítězství v soutěži serveru sdružujícího komunitu tvůrců počítačových her. Pokud tedy patří žánr logických her mezi vaše oblíbené, pak se rozhodně nemůžete mýlit.

Článek

A to i přes to, že titul nepřináší nic převratně nového a sází na osvědčený herní koncept. V něm najdete celkem čtyři herní postavy, které se spojeným úsilím musí dostat přes nástrahy herních úrovní. Každá z postav přitom zastupuje jiný živel, a má tak jiné možnosti v manipulaci s okolním světem.

Ten se sestává z mnoha nejrůznějších překážek, přičemž některé mohou řešit jen určité postavy. Pokud si například vzpomenete na českou logickou klasiku s názvem Fish Fillets, pak přesně víte, na čem jste.

Zde však komplexita narůstá až do takové úrovně, že to pro vaše mozkové závity bude znamenat opravdovou výzvu. Totéž se dá říci i o samotném programu, protože se můžete tu a tam setkat s nějakou chybou. Hraní to sice nějak zvlášť neovlivňuje, ale dobrý dojem to nedělá. Jako celek si však hra vítězství rozhodně zaslouží.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám