Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Combat Arms EU – alternativa ke Counter-Strike

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále hledáte nějakou freewarovou multiplayer akci, která by nevypadala jako z minulého století? Pak je vaše hledání zřejmě u konce, protože tento titul splňuje všechny požadavky na moderní hru tohoto druhu.

Článek

V první řadě to platí o grafice. Není snad jiný žánr, kde by na ní záleželo více, a tak je většina slibných projektů odsouzena k zániku už po několika prvních pohledech, byť v sobě skrývají daleko větší potenciál. To se však v tomto případě nestane. Engine, který se například používá i ve hře F.E.A.R, má stále co nabídnout.

Stejně jako v jiných multiplayer akcích se příliš nezdržujete nějakým příběhem, nýbrž se jen někde ocitnete a střílíte po všem, co se kde šustne, vyjma módu s kooperativním laděním. Co je však na hře výjimečné, je systém zbraní, jichž zde naleznete přes dvě stovky. Zdarma máte pouze základ a vše ostatní si kupujete za body získané za herní úspěchy. Anebo, pokud hře skutečně propadnete, za opravdové peníze.

Na Combat Arms EU nenajdeme žádnou větší chybu, ať se na ni díváme z jakékoli strany. Poslouží tak dobře zájemcům o levnou a kvalitní multiplayer zábavu, tak třeba těm, jež omrzel Counter-Strike a hledají k němu alternativu.

Poznámka: Nejprve je nutné stáhnout si nevelký instalátor, který stahuje potřebné soubory čítající okolo jednoho gigabajtu dat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám