Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Cinnamon Beats - jen si tak trochu bouchnout

Novinky, Radovan Blažek

Ťukáte si občas do stolu a zdá se vám, že máte talent a že byste se uživili jako bubeníci? Pak si své umění můžete vyzkoušet ve hře, kde není úkolem nic jiného, než mlácení do bubnů.

Článek

Nutno podotknout, že je stále v režimu vývoje. Na jejich vlastnostech to není poznat - nijak se neseká, nepadá, ale chybí v ní malý nepatrný kousek, který by ji posunul k dokonalosti.

Za úkol zde máte rozezvučit na obrazovce rozestavěné bubny přesně tak, jak zní vzor. Ovšem nemůžete do ruky jen tak popadnout paličku a začít s ní mlátit všude okolo jako Dave Grohl. Musíte po úrovni systematicky rozestavět balónky tak, aby dopadly v ten správný okamžik.

Celé to zaujme hlavně ty, kteří se hudbě a bicím obzvláště nějak věnují. Ti sami budou schopni posoudit, jak se jim povedlo napodobit rytmus. Všichni ostatní se mohou jen dohadovat, protože zde chybí hodnotící systém, což je onen zásadní nedostatek zmiňovaný v úvodu.

DOWNLOAD, homepage, 2 MB, 6/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: PacWriter - PacMan spisovatel

Znáte PacMana? Žlutá koule pobíhající po bludišti pronásledována monstry se už dávno stala symbolem počítačové zábavy a vy dnes máte možnost zahrát si její...

Výběr článků

Načítám