Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: CellFactor: Revolution - dárek od profesionálů

Novinky, Ondřej Pohl

Na dnešní hru se můžeme dívat ze dvou různých úhlů pohledu. Buďto jako na špičkovou freeware záležitost nebo jako takové normální demo. Tak jako tak budou milovníci 3D akcí potěšeni.

Článek

Nejprve jedno varování týkající se hardwarových nároků, které jsou v tomto případě opravdu krvavé a zahrnují minimálně dvougigahertzový procesor, 2 GB RAM a grafickou kartu s pamětí 256 MB. Ani toto vám však nezaručí plnou hratelnost, protože pro přístup ke všem pěti úrovním budete potřebovat grafickou kartu s podporou PhysX. S těmi normálními se dostanete pouze k prvním dvěma. A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na pořádné připojení k internetu, protože bezmála 900 MB velký balík není průchozí pro každého.

A co dostanete, pokud předpoklady pro hraní splňujete? Důraz je zde kladen zejména na fyzikální vlastnosti různých objektů, jejich přemisťování a destrukci. Také přístup ke hře se v mnohém liší od běžných stříleček. U vybraných postav je kladen velký důraz na mentální schopnosti, a to dokonce do té míry, že nemusejí používat žádné konvenční zbraně.

DOWNLOAD, homepage, 860 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Rider 2 - výlet do Tokia

Připadá vám, že je dopravní situace ve vašem městě totálně zmatená a na hranici kolapsu? Pak se třeba zkuste v této hře projet po Tokijských ulicích. Možná...

Hrajeme zdarma: F.A.R.T. - masakr!

Velmi jednoduchou zápletku se vám budou tvůrci F .A. R. T. snažit vynahradit hektolitry krve a desítky padlých nepřátel, o jejichž těla budete zakopávat....

Výběr článků

Načítám