Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: BMW M3 Challenge - bavoráci v akci

Novinky, Radovan Blažek

Víte, jaký je rozdíl mezi Bavorákem a Čechem? No přeci, že Bavoráci nemůžou mít Čecha (tedy alespoň oficiálně). Že říkáte, že na BMW nemáte? V naši hře to neplatí!

Článek

A pozor, nemyslete si, že se bude jednat o nějaký pohled shora, kde poznáte, že se jedná o BMW akorát podle ukradeného loga v úvodu. Toto je plně profesionální hra, jejíž vývoj zaplatila bavorská automobilka, aby tak udělala reklamu svému nejnovějšímu produktu.

Z toho plyne, že se nemusíte bát, že se bude jednat o auta, která jsou mnohdy starší než jejich majitelé s čerstvým řidičákem schovaní za tmavě neprůhlednými skly, kteří se prohánějí po sídlištích (dál se neodváží) v oblacích černého kouře za doprovodu tuc-tuc hudby. Právě naopak - M3 je ten typ auta, které se plavně vynoří zpoza horizontu a než stihnete zaostřit na zpětné zrcátko, nekompromisně vás svými xenonovými reflektory vytlačí do pomalého pruhu mezi dva kamiony.

Takto by se dalo filozofovat ještě dlouho, zvláště kdyby se ve hře vyskytovaly bílé dodávky, ale ty tu nenajdeme. Ostatně jako kterákoli jiná vozidla než zmíněné "em-trojky". Tu si můžete pěkně vyšperkovat (nebo "votuzit", jak se teď říká) v garáži a pak s ní vyrazit na závodní okruh. Tam poznáte, že se nejedná o žádnou závodní arkádku ve stylu Need for Speed (rozuměj: noha na plynu, prst v nose), ale pěkně náročné zvládnutí sportovního auta. A než se pustíte do multiplayer soubojů, musíte pořádně trénovat.

DOWNLOAD, homepage, 345 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Noisy Mountain - krvavý příběh

Pro milovníky všech tělních tekutin tu máme další hru, jejíž dominantní barvou je červená. Odkud se vzala a proč musíte zjistit sami v této vskutku strašidelné...

Hrajeme zdarma: Veck - zmatek nad zmatek

Futuristická, barevná a hodně zběsilá. Tak by se dala nejlépe charakterizovat abstraktní střílečka vzešlá ze soutěže vývojářů.

Výběr článků

Načítám