Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Battleships Forever - vesmírná akce

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdařilá hra nám ukazuje, že když se řekne vesmírná akce, nemusí to nutně znamenat jen zběsilé mlácení do klávesnice, ale také nutnost přemýšlet.

Článek

Ta se projevuje už při výběru lodí, s nimiž se později vrhnete do mise. Obrovské křižníky sice dokáží jedním výstřelem zničit nepřátelské plavidlo, ale než se otočí, mohou být samy zničeny. Proto je dobré flotilu vybavit i stíhačkami a vůbec si dopředu promyslet strategii.

Pak přijde samotná akce. Nejdříve se vám může zdát, že je pomalá, jako by byla ponořena v medu. Avšak to je na celé hře nejpoutavější - nutnost koordinovat všechny lodě v reálném čase je výkon hodný mistra. A to zvláště ve chvíli, kdy začne být hrací prostor přeplněn troskami zničených letounů, asteroidy a dalším vesmírným harampádím.

:. Battleships Forever

To všechno je zabaleno do kampaně s poutavým příběhem a doprovázeno velice slušnou grafikou a efekty. Kdo tedy chce od vesmírné střílečky víc než zběsilé bušení do mezerníku, už nemusí dále hledat.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Infectarium - boj s infekcí

Hry z produkce studentů fakulty DigiPen mají mnoho společných rysů: bývají originální, zábavné, hratelné a zajímavé. Ani tento titul není výjimkou.

Výběr článků

Načítám