Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Arc Aether Anomalies – nanogamia v praxi

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak udělat z vesmírné střílečky originální dílo? Přeneste její děj z vesmíru do útrob lidského těla a nechejte hráče bojovat proti bakteriím a virům jako v této hře.

Článek

Jaká škoda, že se zde nepotkáme s větším množstvím úrovní, protože grafické zpracování si přímo říká o to, aby bylo sledováno. Statické obrázky to neumějí dost dobře vyjádřit, protože se zde pracuje hlavně se světlem a jeho různými odlesky.

V těch se budete v aréně snažit ubránit sami sebe před přilétajícím neřádem. Ten se zde vyskytuje ve žluté a červené variaci, ale oba dva se snaží o totéž – narazit do vás a ubrat vám život, což vás také na chvilku vyřadí z boje. Bohužel se zde nějak zapomnělo na grafický indikátor životů, takže pokud poctivě nesbíráte životy, které jsou zde zastoupeny červenými krvinkami, můžete se dočkat náhlého a neočekávaného konce.

Takže i když trvanlivost tohoto titulu není nikterak vysoká, příjemná hratelnost a velmi zdařilé grafické zpracování mu propůjčují jistý punc kvality, která stojí alespoň za vyzkoušení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám