Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: 26" Biketrial - na kole přes překážky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno jsem si tu stěžoval na nedostatek her věnujících se cyklistice a ejhle, hned tady máme další. Ovšem tentokráte nepůjde o žádné pohodové ježdění po kopcích, ale o tvrdé překonávání překážek nejrůznějšího druhu.

Článek

Biketrial je v našich končinách poměrně mladý a zatím ne příliš rozšířený sport. A to se snaží tvůrci této hry změnit. Už na první pohled je jasně patrná inspirace klasikou tohoto žánru - Elastománií. Stejně jako tam, i zde vidíte cyklistu z boku a snažíte se s ním zdárně překonat všechny překážky, ať už přírodního nebo umělého charakteru.

Poněkud jiné je ale ovládání. V matici kláves Q, W, E, A, S, D, Y, X, C si volíte různé triky, které pak provádíte mezerníkem.

Co bychom mohli hře vytknout je nepříliš povedená grafická stránka. Dívat se na zubatě vystřiženého cyklistu, který velikostně nepříliš souhlasí s bicyklem, na němž jede, a to vše na doslova hnusném šedém pozadí, není příliš zážitek.

DOWNLOAD, homepage, 34 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: F.A.R.T. - masakr!

Velmi jednoduchou zápletku se vám budou tvůrci F .A. R. T. snažit vynahradit hektolitry krve a desítky padlých nepřátel, o jejichž těla budete zakopávat....

Výběr článků

Načítám