Hlavní obsah

HRA: YOOLines - logika s kuličkami

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud nevyžadujete od hry zběsilou akci nebo potoky krve a stačí vám poklidné klikání myší proložené dlouhým a úporným přemýšlením, pak je pro vás dnešní hra jako stvořená.

Článek

A oceníte ji dvojnásob, jestliže máte rádi Rubikovu kostku, protože se jí tento titul hodně inspiroval. Začíná to vzhledem: dvě pole rozdělená do devíti sektorů odlišených barvami si jen tak s něčím nespletete.

Podobný je i systém hraní. Vždy máte jednu kuličku označenou křížkem, což znamená, že ji můžete prohazovat s ostatními, ale pouze po diagonálách. Těžko se to celé vysvětluje, ale fandům logických her bude stačit pár kliků a budou jako doma a pokud ne, pak mohou využít jasné a srozumitelné nápovědy.

Pár úrovní je dětsky lehkých (v té první jsem dokonce jen tak nazdařbůh někam kliknul a ejhle - úroveň úspěšně ukončena), pak ale složitost nabere docela strmý vzrůst, takže YOOLines začne být pro opravdu skalní lamače logických rébusů.

Ti si zde budou libovat, ostatní se ale také nudit nebudou. I když vzhled není nic moc extra, o něj přeci v logických hrách nejde.

DOWNLOAD, homepage, 1.5 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Mono - netradiční střílečka

I když je náplní dnešní hry střílení, není to jen další titul ze zástupu nudných her. Jeho námět se od ostatních liší a vizuální zpracování jen tak někde jinde...

HRA: Pure Sudoku - další smršť čísel

Sudoku se záhy po svém uvedení stalo fenoménem, jaký nemá ve světe obdoby. Doplňování těch správných čísel na správná místa si teď můžete užívat i na počítači....

Výběr článků

Načítám