Hlavní obsah

HRA: UniBall - vesmírný hokej

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S akčními hrami po internetu se v poslední době doslova roztrhl pytel. Dříve jsme uvedli nenáročnou střílečku, teď je to pro změnu hokej, který hrajete s pomocí vesmírných lodí. A to on-line, tedy přes internet a s dalšími lidmi.

Článek

Pro hraní je důležité vlastnit dobré internetové připojení, zvláště co se velikosti pingu týče. Pak následuje krátká registrace a samotné napojení na server.

Předtím si však v prvé řadě musíte nakonfigurovat klávesy, protože nápověda tvrdošíjně říká, že směr nahoru je pod klávesou Up, ale kdesi hluboko v menu zjistíte, že je pod "W". Dále si pak ještě chvilku zalétejte v off-line módu na prázdném hřišti, abyste si zvykli na ovládání a naučili se nejrůznější vychytávky, které později uplatníte v samotné hře.

Minimální počet hráčů byl stanoven na dva, maximální snad ani není omezen. Hra se podobá hokeji, ovšem s tím rozdílem, že místo hráčů zde najdeme malé raketky, které přenášejí míček ve speciálním zařízení, z něhož však může velice snadno vypadnout - např. při zběsilých manévrech anebo po nárazu. Ve dvou nebo čtyřech je tak hra spíše o postřehu a ovládání lodi, u více hráčů už vstupuje na scénu i taktický prvek.

Pokud máte odpovídající připojení k internetu, pak neváhejte - UniBall je jednoduchá odpočinková hra, navíc když se sejde více dobrých hráčů, je i nadmíru zábavná.

DOWNLOAD, homepage, 1.2 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: Worminator 3 - plošinovka s Wormsy

Není snad nikoho, kdo by neznal legendární tahovou strategii s názvem Worms. Teď tu máme její variaci, ovšem pouze s jedním červíkem, který vybaven všemi...

HRA: PacManiac - PacMan 3D

Vzpomínáte na PacMana a rádi byste si ho znova zahráli? Pak máte možnost, PacManiac je totiž jeho věrným klonem, který však vylepšuje grafiku dle moderních...

HRA: Seek and Dread Online - Counter Strike zdarma!

Seek and Dread Online je akční řežba, která se od ostatních liší tím, že si ji můžete po internetu zahrát s ostatními. Nečekají vás tedy žádná tupá monstra,...

Výběr článků

Načítám