Hlavní obsah

HRA: Taleban Attack - bojujte s teroristy

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzhledem k dnešnímu datu ani nelze jinak. Ano, i na motivy teroristických útoků z 11. září 2001 vznikla počítačová hra. Vše se samozřejmě točí okolo letadla, které narazilo do věže Světového obchodního centra.

Článek

Překvapivě si můžete vybrat, za jakou stranu se pustíte do boje. Úkol teroristů je prostý - doletět s letadlem až nad město a narazit do mrakodrapu. Na rozdíl od skutečnosti se jim v tom pokoušejí zabránit stíhačky F16, které nejenom střílejí, ale všelijak kříží dráhu, zkrátka všechno proto, abyste svého hrozivého cíle nedosáhli.

Naštěstí můžete usednout i do kokpitu stíhačky, kde musíte nejprve v husté mlze bez jakýchkoli pomůcek najít ono letadlo a to následně sestřelit.

V obou případech to není nijak zvlášť zábavné hraní, stejně tak grafika od nás neuslyší jediné slůvko chvály. Nejzajímavějším tak na hře zůstává její námět, pro nějž nelze najít jiné a lepší označení, než kontroverzní.

DOWNLOAD, homepage, 12 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Sven - gut zu Vögeln - beránek se vrací

Pamatujete ještě na Svena, roztomilého beránka, který pobíhal po louce a obšťastňoval ovečky na ní se nacházející? Tak přesně ten Sven se nyní vrací s zbrusu...

HRA: Ri-Li - Vlak se vrací!

Vzpomínáte ještě na Vlak, geniální logickou pařbu z počátku devadesátých let? Její neopakovatelné kouzlo si nyní máte možnost připomenou na velmi podobném...

HRA: VDrift - stále ve smyku

Už dlouho jsme tady neměli pořádný automobilový simulátor, a tak je to na čase napravit. A když už, tak pořádně - 126 MB velký instalační soubor dává jistotu...

Výběr článků

Načítám