Hlavní obsah

HRA: Swistakowy Klopot - syslí trampoty

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polskou hru jsme tady, tuším, ještě neměli. Premiéra se povedla - příjemnou grafiku doprovází dobrá hratelnost a více než čtyřicítka úrovní. A navíc sympatický hlavní hrdina.

Článek

Je jím totiž sysel. Ten se, jako každý jiný pořádný sysel, touží dostat do svojí nory. Budou mu v tom ovšem stát překážky, hlavně pak terénního rázu. Naštěstí neovládáte jen tak ledajakého sysla, ale zvíře, které dokáže zacházet s krabicemi, kterých se všude okolo válí až nápadně mnoho.

Můžete po nich vylézt nahoru (ovšem pouze na jednu) anebo můžete některou z krabic vzít do svých tlapek a přenést ji o kus dál. To vše dává základ velice zajímavé logické hře na motivy Sokobana.

Ačkoli grafika vypadá moc hezky a až infantilně, nenechejte se zmást - jedná se o docela tuhou logickou záležitost. Už ve čtvrtém levelu budete muset hodně přemýšlet a to se nalézáte teprve ve čtvrtině.

DOWNLOAD, homepage, 1.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Samorost 2 - pohádkové dobrodružství

Jak to vypadá, když se do tvorby freeware hry pustí opravdový výtvarník, se můžete podívat v dnešním titulu. Ačkoli se jedná o hru napsanou ve Flashi, kterou...

HRA: Bloodmasters - on-line multiplayer akce

Připadá vám hraní s počítačem nudné a stále stejné? Pak se připojte na internet a změřte své síly s několika desítkami dalších živých hráčů, kteří podlehli...

HRA: Golf - hrajeme si se zvířátky

Máte chuť na jednoduchou a odpočinkovou hru, například takový golf? Pak možná vezmete zavděk tímto zpracováním, kde míček nahradila malá roztomilá zvířátka.

Výběr článků

Načítám