Hlavní obsah

HRA: Super Kario - Mario 3D

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další klon Maria je tady, tentokrát se jedná o jeho přesnou kopii převedenou do trojrozměrného prostoru. Tedy alespoň to tak vypadá, ale realita je trochu jiná.

Článek

Příhody instalatéra Maria už byly zpracovány tolikrát, že mu může málokterá, pokud vůbec nějaká, plošinovka konkurovat. A další se objevují - poslední přírůstek nese jméno Super Kario.

Jak jsem zmínil v úvodu, mělo by se jednat o jeho trojrozměrnou verzi. To je do jisté míry pravda - kamera sleduje hlavního hrdinu pořád jen z jedné strany, ale už se i trošku naklání podle směru, kterým se pohybujete. Stejně tak kostičky, po nichž skáčete, nejsou čtverce, ale krychle. Platí to i pro Maria a jeho nepřátele - všechny si můžete prohlédnout i ze stran.

Co naplat, že všechno vypadá trojrozměrně, když se neustále pohybuje pouze ve dvou rozměrech. Navíc se zdá, že ona netradiční grafika zhoršuje ovládání, ale neměl jsem výdrž zjišťovat, jestli to není jen otázka zvyku.

DOWNLOAD, homepage, 8.5 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Bomb - logika z Japonska

Do třetice všeho dobrého je i poslední hra tohoto týdne z rodu logických. Ovšem není to ledajaká logika, ale titul zkoumající schopnosti mozkových závitů...

HRA: Onslaught - krvavá jatka

O hrdinných spojeneckých vojácích, kteří podnikli invazi na severofrancouzské pobřeží, už toho bylo napsáno a natočeno spousta. Ale zatím se ještě nikdo...

HRA: Worminator 3 - plošinovka s Wormsy

Není snad nikoho, kdo by neznal legendární tahovou strategii s názvem Worms. Teď tu máme její variaci, ovšem pouze s jedním červíkem, který vybaven všemi...

Výběr článků

Načítám