Hlavní obsah

HRA: Stunt Playground - postavte si vlastní závodiště

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete ještě na prastarou hru Stunts, kde jste si postavili vlastní závodní okruh, po němž jste se pak proháněli? A líbila se vám? Pak je tu pro vás její moderní předělávka.

Článek

Je zajímavé, jak stačí jeden povedený a přitom samozřejmý nápad a hned je na světě titul s hratelností první třídy. Sám nevím proč, ale samotného mě nadmíru bavilo neustále si vylepšovat svoje virtuální závodiště a zkoušet, co ještě můžu s auty dělat.

Základem všeho je virtuální aréna, která má po obvodu závodní dráha. Daleko zajímavější věci se ale dějí v jejím středu, kam umisťujete nejrůznější věci jako skokanské můstky, sudy, karoserie aut a další. Vaším cílem je vytvořit co nejšílenější a hlavně funkční kreaci, na níž pak s vybraným autem předvedete co nejšílenější skok. Hodnotí se jeho délka a počet výkrutů.

Aut máte na výběr několik, počínaje velkým a extrémně vratkým džípem až po závodní speciál. Trochu mi však vadila nepodařená fyzika chování vozidel - občas jsem měl pocit, že neřídím auto, ale papírovou krabici ve větru.

To ale nemění nic na tom, že takhle kvalitní a chytlavá zábava už tady dlouho nebyla, takže by byla škoda ji aspoň nezkusit.

DOWNLOAD, homepage, 12 MB, 8/10

Reklama

Související články

Hra: Van Helsing - aplikace podle filmu

Naposledy jsme tady měli Matrix, tentokrát jako filmová předloha další freeware hře posloužil titul Van Helsing z loňského roku. Nakolik se tato předělávka...

HRA: GT Challenge - adrenalinové závody

Závodění všeho druhu pobaví vždy a všude, a proto by byla škoda minout každou hru s touto tématikou. Tentokrát tady máme závodění viděné seshora, v němž...

HRA: Silence of the Chicks - logická plošinovka

Dnes tady máme logickou hru s ovečkou v hlavní roli. Jejím cílem je pochytat všechna kuřata a najít východ. Že to ale vždy není tak jednoduché, jak se to zdá,...

Výběr článků

Načítám