Hlavní obsah

HRA: Spider - těžký život pavouka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plošinovek a různých hopsaček existuje nespočetně, ale tahle si mezi nimi určitě místo najde. Přichází totiž nejenom s neotřelou a líbivou grafikou, ale hlavně s velmi zajímavým herním konceptem.

Článek

Hlavním hrdinou, jak jste jistě poznali z nadpisu, je pavouk. Ten nebude s nikým bojovat ani před nikým utíkat, jeho jediným zájmem bude dostat se z bodu A do bodu B.

Překážky mezi těmito dvěma body budou hlavně terénní povahy. To není nic nového. Tam, kde ostatní hrdinové spoléhají hlavně na sílu svých nohou a ohromné skoky, musí se malý pavouk spolehnout na své pavučiny, které vystřeluje pomocí tlačítek myši a jimiž se může přichytit kdekoli to potřebuje.

Takovýto herní koncept je poměrně originální a možná budete mít s jeho osvojením malé problémy. Na to však autoři bohužel moc nebrali ohled a hned zkraje vás zasypou sekvencemi s vysokou obtížností. Může se tak klidně stát, že hru frustrovaně opustíte, což by byla vzhledem k jejím ostatním kvalitám škoda.

DOWNLOAD, homepage, 50 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Railroad Tycoon - klasika všech klasik

Najde se ještě někdo, kdo nikdy alespoň chvíli nestavěl v této a podobných hrách železnice, silnice nebo mosty a posléze po nich neproháněl nejrůznější vozidla...

Výběr článků

Načítám