Hlavní obsah

HRA: Space Chicken - vesmírná akce

Novinky, Ondřej Pohl

Dnešní hrou je klasická vesmírná střílečka, která se však od ostatních odlišuje zajímavým pohledem kamery, který jí dává iluzi trojrozměrnosti.

Článek

Takže tentokrát to není nic pro ty, kteří u počítačových her rádi používají hlavu, ledaže by ji chtěli na okamžik vypnout a jen se tak odreagovat.

Tuhle situaci jsme už totiž viděli mnohokrát: malá vesmírná raketka letí kupředu, může manévrovat ve čtyřech směrech (kurzorové šipky) a střílet ze dvou zbraní. Tou první je laser (Y/Z), když ho ale držíte moc dlouho, přehřeje se a jeho kadence se sníží. Další je jakési silové pole (X), které zničí vše v dohledu, ale jejich zásoba je omezená.

Nic moc, já vím. Trochu se to snaží zachránit alespoň grafika, která ze začátku vypadá docela dobře. Ale po chvíli se okouká, protože se vůbec nemění. Taktéž samotné hraní není příliš zábavné, nejprve to strašně dlouho trvá, než se začne něco dít, ale jakmile to vypukne, budete přesilou záhy poraženi. Takže verdikt: viděli jsme spoustu jiných a lepších vesmírných stříleček.

DOWNLOAD, homepage, 3.1 MB, 4/10

Reklama

Související články

HRA: Pong DX - tak trochu jiný pong

Odrážení kuličky od protilehlých stěn je už zábava poměrně známá, ostatně se jedná o jednu z nejstarších her vůbec. Teď se ovšem setkáváme s její variací,...

HRA: GS Inspector - hledejte rozdíly

Je s podivem, že tak jednoduchou myšlenku dosud nikdo neměl: převést do virtuální podoby porovnávání dvou téměř totožných fotografií a hledání rozdílů na nich....

HRA: Bump and Jump - skákající auto

Velmi jednoduchá, avšak zábavná, i když ne na dlouho. Tak by se daly shrnout vlastnosti dnešní hry, jejímž hlavním hrdinou je skákající auto.

Výběr článků

Načítám