Hlavní obsah

HRA: Snake Clone - další had

Novinky, Ondřej Pohl

Hada z mobilních telefonů znáte určitě všichni a pokud ne, určitě jste ho potkali v některé z jeho předělávek pro PC. Pojďte se tedy podívat na jeho další verzi, tentokráte původem z Německa.

Foto: Aleš Orlík

Zástupce Nadace VIZE97 Jakub Doležal přebírá dar z rukou zakladatele Centra Holos Milana Hrabánka.

Článek

Že zdůrazňuji zemi původu, není náhodou, protože je to docela dobré vysvětlení pro poněkud depresivní barevné ladění. Sám had je olivově zelený a plazí se v blátě podobné barvy, kde sbírá hnědá číslíčka a modré bonusy. Na hrací plochu, kterou vidíte seshora, neustále prší, sem a tam proletí i nějaký ten blesk, takže pokud hledáte něco na rozptýlení podzimní deprese, pak vám Snake Clone spíše přitíží.

Had nezatáčí pouze do pravého úhlu, jak jsme zvyklí z mobilů, ale postupně, s čímž souvisí jeden z hlavních nedostatků po herní stránce - zdá se mi, že zatáčí docela pomalu a pokud chcete sebrat nějaký bonus blízko u zdi, musíte začít zatáčet o něco dříve, jinak do ní narazíte. Je to ale spíše jen otázka zvyku, možná i záměr autorů.

Krom zmíněného zvuku deště a občasného hřmění nenajdete ve hře žádné další zvuky, protože hudbu tak jako já nejspíše brzy vypnete (je opravdu úchylná). Co tedy říci na závěr? Průměrný klon hada - nijak zvlášť neodradí, ale taky nezaujme.

DOWNLOAD, homepage, 3.5 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Ragdoll Monkey Bowling - zabijte opici!

Určitě si vzpomínáte na poněkud podivnou simulaci, jejíž náplní bylo shazování figuríny ze schodů za účelem způsobit jí co nejvíce utrpení. Teď se objevila...

HRA: Tsunami 2010 - psycho zábava

Unavují vás už nudné vesmírné střílečky? Pak zkuste Tsunami 2010, vzrušující a dynamickou akci, která jako bonus nabízí netradiční psychydelický zážitek.

HRA: Silver Knights - bitvy s roboty

Silver Knights jsou japonskou mlátičkou. Není to však jen další nudný klon nějaké automatové záležitosti, protože opravdové využití třetího rozměru mu dává...

Výběr článků

Načítám