Hlavní obsah

HRA: Silver Knights - bitvy s roboty

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silver Knights jsou japonskou mlátičkou. Není to však jen další nudný klon nějaké automatové záležitosti, protože opravdové využití třetího rozměru mu dává opravdovou šťávu.

Foto: Stanislava Dvořáková

Výstava provází návštěvníka osudem MUDr.Františka Barcala i podmínkami života před sto lety.

Článek

Bojovníky jsou zde obří roboti, kteří kromě toho, že disponují různými zbraněmi, se dokáží vznášet. Ano, při podržení definované klávesy se jim na zádech zažehnou jakési trysky, které je vynesou do výšky. Ovšem jen na omezený okamžik, protože se přitom spotřebovává energie, kterou je pak nutné dobíjet, což probíhá tak, že zkrátka jen čekáte, než se ukazatel dostane na původní hodnotu. Totéž platí i o použití zbraňových systémů.

A že stojí za to. Najdete zde jak klasické kopy a hmaty pro boj zblízka, ale i různé lasery a jiné efektní energetické výboje pro eliminaci vzdálenějších nepřátel.

K ovládání slouží kurzorové šipky a čtveřice kláves X, C, V, B. Pokud by to někomu nevyhovovalo, může si vše přenastavit.

Hra je poměrně dynamická, značnou zásluhu na tom mají poměrně inteligentní a rychlí počítačem ovládání protivníci. Sice je z počátku obtížnější se poprat s poněkud obtížnějším ovládáním, ale pak se ze hry stane poměrně návyková záležitost.

DOWNLOAD, homepage, 7.1 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Alphabet Soup - hra pro děti

Aphabet Soup je variací na téma starého dobrého "Hada", který se stal populární zvláště díky mobilním telefonům jedné severské značky. Zde se setkáváme s jeho...

HRA: Need for Kill - multiplayerová řežba

Chcete-li se dobře pobavit s multiplayerovou hrou, ať už na místní síti, a nebo na internetu, tak je pro vás Need for Kill tou pravou volbou. Je to totiž...

HRA: Tsunami 2010 - psycho zábava

Unavují vás už nudné vesmírné střílečky? Pak zkuste Tsunami 2010, vzrušující a dynamickou akci, která jako bonus nabízí netradiční psychydelický zážitek.

Výběr článků

Načítám