Hlavní obsah

HRA: Silence of the Chicks - logická plošinovka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes tady máme logickou hru s ovečkou v hlavní roli. Jejím cílem je pochytat všechna kuřata a najít východ. Že to ale vždy není tak jednoduché, jak se to zdá, uvidíte v následující minirecenzi.

Článek

Základem všeho jsou plošinky, po kterých se hlavní hrdina, roztomilá ovečka, pohybuje. Ale nemyslete si, že jen poběží zleva doprava a bude kosit, co ji do cesty přijde. Právě naopak - bude muset velice přemýšlet.

Hlavním úkolem je totiž dostat se do cíle a posbírat přitom všechna kuřata. To ovšem není tak jednoduché, protože opeřenci utíkají a pokud spadnou dolů, je s nimi amen, stejně tak jako s vámi a nezbude nic jiného, než restart levelu.

Nejlepší je kuřata nahnat k nějaké stěně, ale musí být dostatečně vysoká, protože umějí i trochu skákat. Ostatně, vše důležité se dozvíte během prvních třech levelů, které slouží jako tutorial.

Silence of the Chicks není nikterak originální, ale myslím, že to tady vůbec nevadí, protože ten, kdo si chce opravdu pořádně potrápit mozkové závity, má k tomu možnost na více než padesátce úrovní.

DOWNLOAD, homepage, 8.6 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Minigolf - hra na jedno tlačítko

Dnešní hra je mezi ostatními výjimečná hlavně tím, že ji lze celou kompletně ovládat pomocí jednoho tlačítka. A krom toho je to taky povedený simulátor...

HRA: Radgoll Matrix: Realoaded

Pokud jste někdy viděli Matrix, určitě vám v paměti zůstaly ty scény, kdy se čas jakoby zpomalí a hrdinové se nejrůznějšími akrobatickými kousky vyhýbají...

HRA: SmokeAttack 2 - boj proti kouření

Od vývojářů, kteří dali světu takové pecky jako dva díly Catch The Sperm, teď přichází i druhý díl výchovné akční hry SmokeAttack, v níž můžete bojovat proti...

Výběr článků

Načítám