Hlavní obsah

HRA: Seek and Dread Online - Counter Strike zdarma!

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seek and Dread Online je akční řežba, která se od ostatních liší tím, že si ji můžete po internetu zahrát s ostatními. Nečekají vás tedy žádná tupá monstra, ale stejně inteligentní a zákeřní lidé, jako vy.

Článek

Nadpis je sice trochu zavádějící, ale když si odmyslíte trochu horší grafiku, pak mají obě dvě hry hodně společných prvků. První z nich je, že se hraje po internetu s hráči z celého světa. Nestane se tedy, že byste se nudili, na mnoha serverech je pořád přihlášených hodně hráčů a se všemi můžete poměřit své síly.

Celou hrací plochu vidíte shora a na ní postavičky, z nichž jedna patří i vám. Míříte a střílíte pomocí myši, na všechno ostatní je tu klávesnice, přičemž seznam všech kláves naleznete hned v hlavním menu.

Připojení proběhlo bez problémů, pak uvidíte v okně seznam všech dostupných serverů včetně údaje o tom, jaká mapa se na nich hraje a kolik hráčů je připojeno.

Herní pravidla jsou jednoduchá - jedná se o klasický deathmatch, kdy jsou všichni proti všem a každý se snaží ulovit co nejvíce fragů. Jakmile zemřete, chvíli si počkáte, stisknete mezerník a vesele pokračujete v pařbě.

A pařba je to opravdu excelentní, stejně jako u Counter Strike se stává, že si řeknete, že si dáte jen půlhodinku na odpočinek, ale ouha, atmosféra vás strhne na tolik, že ani po třech hodinách nejste schopni přestat hrát.

DOWNLOAD, homepage, 4 MB, 9/10

Reklama

Související články

HRA: DUOtris - originální kostky

Myslíte si, že už nelze vymyslet klon Tetrisu tak, aby byl originální? Pak se mýlíte a DUOtris vás přesvědčí o tom, jak dokáže jedna malá změna hru zásadně...

HRA: Bomb - logika z Japonska

Do třetice všeho dobrého je i poslední hra tohoto týdne z rodu logických. Ovšem není to ledajaká logika, ale titul zkoumající schopnosti mozkových závitů...

HRA: Onslaught - krvavá jatka

O hrdinných spojeneckých vojácích, kteří podnikli invazi na severofrancouzské pobřeží, už toho bylo napsáno a natočeno spousta. Ale zatím se ještě nikdo...

Výběr článků

Načítám