Hlavní obsah

HRA: Run a War - jeden na jednoho

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středověku se bojovalo čestně - bez palných zbraní, vždy muž proti muži. Něco podobného si můžete vyzkoušet v dnešní hře.

Článek

Ale spíše než hra by byl na místě výraz hříčka. Nečekejte totiž žádný příběh, nějaké intro nebo něco podobného - prostě si jen vyberete tu správnou postavu a hurá do boje. Jedna od druhé se od sebe liší nejenom vzhledem, ale i vlastnostmi. Základ je jakž takž stejný, ale pak tu máme jisté nadstavbové prvky, jako je například kvalita boje zblízka nebo střelba do dálky apod.

Pak už jen bojujete. Nesmíte si myslet, že když hrajete proti počítači, stačí jen zuřivě bušit do klávesnice a máte vyhráno. Naopak - musíte využít veškerých výhod své lidské inteligence oproti té počítačové: uhýbat, krýt se, kličkovat, útočit ze zálohy a jiných. Někdy vám ovšem protivník sám pomůže například tím, že se zasekne o nějakou překážku.

Daleko zábavnější je, jak už sami tušíte, poměřit své síly se srovnatelnou inteligencí, tedy s dalším živým člověkem přes internet. Jinak totiž hrozí, že vás Run a War brzy přestane bavit.

DOWNLOAD, homepage, 5.6 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: ProtoType - vesmír a zbraně

Najde se mezi vámi ještě někdo takový, kdo nikdy neusedl do kokpitu vesmírné lodě a nevydal se na dlouhou a strastiplnou cestu, při níž musí zničit...

HRA: Pexeso - najdi dva stejné

Všichni to známe, protože jsme to dělávali v dětství. Mám na mysli hraní Pexesa, jedné z nesmrtelných deskových legend.

HRA: Battle Tanks II - tankové bitvy

Co takhle si zahrát na vojáky? Dnes můžete být jak řidiči tanků, tak i generálové, kteří to vše mají na povel.

Výběr článků

Načítám