Hlavní obsah

HRA: Radgoll Matrix: Realoaded

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste někdy viděli Matrix, určitě vám v paměti zůstaly ty scény, kdy se čas jakoby zpomalí a hrdinové se nejrůznějšími akrobatickými kousky vyhýbají letícím kulkám. A právě to je náplní dnešní hry.

Článek

Takzvaný "Bullet Time" není žádnou novinkou, objevil se dokonce i několika hrách, namátkou jmenujme třeba Max Payne 2, kde byl dotažen skoro až k dokonalosti. Chvilkové zpomalení času a možnost dělat takové věci, o nichž se normálním smrtelníkům ani nezdá, inspirovala i tvůrce dnešní hry, stejně tak jako filmová trilogie Matrix.

Hlavní a vámi ovládanou postavou je zde záporný agent Smith, jehož úkolem je vyhnout se letícím kulkám. Nejsložitější na všem je zvyknout si na podivné ovládání (klávesy 8, 4, 6, 2 pro pohyb a 0 pro antigravitaci). Docela se však nasmějete při pozorování, jaké kousky bude postavička na obrazovce vyvádět.

Dokonce si taky můžete zahrát ve dvou, spoluhráč se chopí myši a bude se vás snažit zasáhnout.

Ale co naplat, i přes dobrý nápad a atraktivní vzhled hratelnost zrovna dvakrát neexceluje, což tuto hru sráží do pouhého průměru. 

DOWNLOAD, homepage, 12 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Bod Blob - roztomilá logika

Dnes tady máme něco ze soudku logických her, ale pozor, jedná se spíše o prostředek pro tříbení mysli mladších hráčů. Zkusit ho samozřejmě mohou všichni,...

HRA: Bamboozle Machinae 2 - brutální logika

Připadají vám všechny ostatní hry jednoduché tak, že jsou pod vaši úroveň a nudíte se u nich? Pak rozhodně zkuste Bamboozle Machinae 2 a budete rádi,...

HRA: Jumping Jack in Space

Jumping Jack je hodně stará hra, která se dočkala už mnoha předělávek. Nyní je zpátky, s mírně pozměněným designem, ale stále s toutéž vysokou hratelností...

Výběr článků

Načítám