Hlavní obsah

HRA: PacManiac - PacMan 3D

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzpomínáte na PacMana a rádi byste si ho znova zahráli? Pak máte možnost, PacManiac je totiž jeho věrným klonem, který však vylepšuje grafiku dle moderních trendů.

Článek

PacMan je populární herní postavička už od dob osmibitů, roztomilé žluté kolečko s doširoka otevřenou tlamou pobíhající po bludišti, požírající, co mu přijde do cesty a utíkající před nepřátelskými strašidly, se dočkalo zpracování snad na všech myslitelných platformách a je to také častý objekt zájmu tvůrců freewarových her.

A nejinak tomu bylo i tentokrát. Pravidla zůstala bezezbytku zachována, což znamená, že v každém rohu bludiště naleznete speciální bonus, po jehož sebrání můžete chvíli požírat i monstra.

Co ale doznalo zásadní změny je grafika, na hrací plochu se už nedíváte shora, ale mírně z boku, takže všechno vypadá hezky trojrozměrně. Ze začátku to sice může trochu zhoršovat orientaci, ale po chvíli si určitě zvyknete a navíc se na to docela hezky kouká. Takže proč ne?

DOWNLOAD, homepage, 3.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Atomix 2004 - logika s atomy

Pro fandy všech logických her, kde se nemusíte za ničím honit, ale spíše si vše nejdříve promyslet, abyste pak několika ďábelsky geniálními tahy ukončili celou...

HRA: DUOtris - originální kostky

Myslíte si, že už nelze vymyslet klon Tetrisu tak, aby byl originální? Pak se mýlíte a DUOtris vás přesvědčí o tom, jak dokáže jedna malá změna hru zásadně...

HRA: Bomb - logika z Japonska

Do třetice všeho dobrého je i poslední hra tohoto týdne z rodu logických. Ovšem není to ledajaká logika, ale titul zkoumající schopnosti mozkových závitů...

Výběr článků

Načítám