Hlavní obsah

HRA: Omega Void - máte pevnou ruku?

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes představovaný titul rozhodně není nic pro neurotiky a choleriky. Vašim úkolem je totiž provést myší ovládaný bod složitým bludištěm a přitom se nedotknout žádné z jeho stěn.

Článek

Princip je to vskutku jednoduchý, co by také mohlo být náročnějšího, než hýbat s kurzorem. Ovšem hlavní překážkou, která se vám postaví do cesty, bude ono zmiňované bludiště. Stačí dobře kombinovat úzké prostory, padající předměty a točící se kola a hra se hned stane vaší noční můrou. Nestačí totiž jen dobře vymyslet strategii, musíte také mít dostatečně pevnou ruku na to, abyste ji zrealizovali.

Pak tady najdete takové libůstky, jako je stoupající kyselina anebo neviditelné překážky, které posunují obtížnost někam do pekelných sfér. Nezapomeňte, že vzhledem k panujícímu počasí není dobré se jakkoliv rozčilovat.

Design úrovní lze popsat jako nanejvýš prostý, skoro až spartánský, ale nadmíru účelný. Nic vás nerozptyluje od plnění úkolu.

Rozhodně se jedná o zajímavý počin, který opravdu dobře prověří koordinaci vašich pohybů. Jste opravdu tak dobří, jak si myslíte?

DOWNLOAD, homepage, 1 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: Begemeded - je libo logika?

Podobnou hru už jsme tady určitě měli několikrát, ale jednoduchý princip a chytlavá hratelnost opět způsobí, že se k ní určitě rádi vrátíte. Kdo by totiž...

HRA: ManiaDrive - Stunts se vracejí!

Někteří z vás mohli strávit dlouhé hodiny na počátku devadesátých let hraním záležitosti zvané Stunts - postavili jste si vlastní závodní dráhu plnou různých...

Výběr článků

Načítám