Hlavní obsah

HRA: Minigolf - hra na jedno tlačítko

Novinky, Ondřej Pohl

Dnešní hra je mezi ostatními výjimečná hlavně tím, že ji lze celou kompletně ovládat pomocí jednoho tlačítka. A krom toho je to taky povedený simulátor minigolfu.

Článek

Na mnoha hrách mě zlobí, že si u nich nelze moc odpočinout, protože jejich ovládání je skoro tak složité, jako pilotovat vojenskou stíhačku. Jednu ruku máte na myši, druhou na klávesnici s nepřirozeně zalomenými prsty a do všeho bušíte jak o závod.

Ne tak u tohoto minigolfu: na úvodní obrazovce si zvolíte jednu jedinou klávesu, s níž budete všechno ovládat - doporučuji nějakou velkou, nejlépe mezerník. A pak už se jen pustíte do hraní. Dokonce nepotřebujete ani kurzorové šipky pro pohyb v menu, stačí jen zastavit kurzor na vybrané položce v tu pravou chvíli.

Samotné hraní pak ani nemůže být jednodušší, stačí zastavit rotující ukazatel směru a následně pulzující ukazatel síly. Minigolf jste už určitě všichni viděli, stačí jen podotknout, že design zhruba dvou desítek úrovní je celkem nápaditý.

Moinigolf je celkem povedená hra na okamžiky, kdy se vám do ničeho nechce. Stačí se jen tak houpat na židli a mačkat mezerník.

DOWNLOAD, 9.6 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Cube Combat - originální mlátička

Dnes tady mám něco pro příznivce akčních a bojových her. V aréně ve tvaru krychle se sejdou dvě postavičky složené z geometrických objektů a rozdají...

HRA: Bod Blob - roztomilá logika

Dnes tady máme něco ze soudku logických her, ale pozor, jedná se spíše o prostředek pro tříbení mysli mladších hráčů. Zkusit ho samozřejmě mohou všichni,...

HRA: Bamboozle Machinae 2 - brutální logika

Připadají vám všechny ostatní hry jednoduché tak, že jsou pod vaši úroveň a nudíte se u nich? Pak rozhodně zkuste Bamboozle Machinae 2 a budete rádi,...

Výběr článků

Načítám