Hlavní obsah

HRA: LadyBug 2k6 - beruška v bludišti

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi PacMana? Tak to se vám určitě bude líbit jeho napodobenina, která přichází s mnohem propracovanějším a zábavnějším herním systémem.

Článek

PacMan, to malé neustále se smějící žluté kolečko pobíhající po bludišti a utíkající před monstry, si vydobylo nesmrtelnost i přesto anebo právě proto, že už ani být jednodušší nemůže. Přesto okamžiky, kdy sežerete bonusový kámen, díky němuž můžete začít pronásledovat monstra a vydáte se jim všechno vrátit, patří k nezapomenutelným zážitkům mnoha hráčů.

Paradoxem zůstává, že ačkoli LadyBug přišla prakticky ve stejnou dobu, nikdy se jí takové popularity nedostalo. A to je škoda vzhledem k tomu, že nabízí daleko víc bonusů než originální PacMan, které dělají celou hru mnohem zajímavější. Patří mezi ně i neviditelnost, zrychlení, různé teleporty a klíče k otevření uzavřených oblastí atd.

V kombinaci s pohodovou grafikou a nepříliš vysokou obtížností to z hry dělá příjemnou záležitost na jedno podzimní odpoledne.

DOWNLOAD, homepage, 7 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Sudoku Time! - luštíme jak o závod

Nesmírně populární Sudoku se stává námětem zpracování dalších a dalších počítačových her. Pokud jste tedy tomuto fenoménu propadli anebo jen chcete vyzkoušet,...

HRA: Ball 2 - dobrodružství s kuličkou

Není tajemstvím, že mezi nejlepší éru počítačové zábavy patřila doba osmibitů. A proto potěší každá předělávka z té doby, která dokáže skvěle pobavit...

HRA: FlightGear - vzhůru k nebesům

Pokud se vám neustále zdá, že hry zde se objevující jsou jednoduché ba až primitivní a vydrží vás bavit pouze pár minut, pak dnes změníte názor. Máme tu totiž...

Výběr článků

Načítám