Hlavní obsah

HRA: JetPac 2003 - létat je tak snadné

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tato hra spatřila světlo světa už před mnoha lety a každý, kdo jí od té doby hrál, je z ní naprosto nadšen. Jako kosmonaut totiž musíte zachránit nejenom sebe, ale i svoji loď.

Článek

Představte si, že pracujete jako takový tuctový kosmonaut. A jednou prostě přijde takový den blbec. V poklidu si letíte nad neznámou planetou, když tu náhle vysadí motory a vy se zřítíte k zemi. Prvotní obhlídka situace také nepřináší žádné pozitivní zprávy: vaše loď je na kusy, vyteklo z ní palivo a navíc se to na oné planetě jen hemží nepřátelsky naladěnými tvory.

Ovšem nebyl by to ten pravý vesmírný dobyvatel, aby se vzdal jen tak bez boje. Protože jeho skafandr má na zádech jetpack, může se s ním vznášet a sestavit všechny části lodě zase dohromady, stejně tak, jako do nich poté doplnit palivo. Ovšem musí dávat pozor na to, že energie v jetpacku není neomezená, takže když si vše špatně načasuje, může se klidně zřídit tak, že mu už žádný doktor v galaxii nepomůže.

Do standardní výbavy patří i laserová pistole s neomezeným počtem nábojů, která slouží, jak jinak, než k eliminaci oněch dotěrných tvorů.

Víc ani není třeba poznamenávat, uvidíte sami, že slova o kvalitě, jež spočívá hlavně v vynikající hratelnosti, nejsou jen prázdnými řečmi.

DOWNLOAD, homepage, 6.6 MB, 8/10

Reklama

Související články

HRA: RumbleBox - kostičkové šílenství

Hra pro dnešní den je trochu neobvyklá. Je to sice obyčejná mlátička, ale z těl zabitých nepřátel si musíte postavit cestu ke svobodě. Nevěříte? Čtěte dál!

HRA: Time Chamber - zajměte vlajku

Herních módů, kdy se snažíte zaujmout protivníkovu vlajku, je v různých akcích nespočetně, my si dnes představíme variaci na toto téma, která navíc zajímavě...

HRA: Hold Off Red - zahraňte srdce

V této střílečce máte jen jeden, zato mimořádně odpovědný úkol. Musíte zachránit jedno malé červené srdíčko před utrpením, které se na něj zvenku valí....

Výběr článků

Načítám