Hlavní obsah

HRA: Hacky Sack Game - cool zábava

Novinky, Ondřej Pohl

Zdálo se, že v simulování sportovních disciplin jsme už v počítačových hrách viděli všechno. Ale není to pravda - dnes si ukážeme jeden kousek, jehož cílem je předvádět dolními končetinami ty nejroztodivnější kousky s malým míčkem naplněným kuličkami -s Hacky Sackem.

Foto: Archiv Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě

K ženě patřily vždy módní doplňky.

Článek

Cílem hry je předvést během daného časového limitu co nejvíce různých kousků. Čím složitější a šílenější kreace předvedete, tím vyšší počet bodů za ně obdržíte, ale musíte mít na mysli jedno pravidlo - pokud vám během nich upadne míček na zem, nedostanete nic.

O ovládání se nemá smysl zmiňovat, neb v rohu je malé okýnko, kde máte popsány veškeré klávesy a co provádějí. V podstatě se jedná o kombinace šipek a písmen Z a X, pročež doporučuji přepnout na anglickou klávesnici.

Nejdříve si musíte vybrat postavu, se kterou budete hrát - najdete mezi nimi jak docela drsné borce, tak i docela pohledné slečny, po dosažení určitých úspěchů se dostanete i k jakémusi mimozemšťanovi. Posléze si vyberete i lokaci, většinou to bývají kýčovité pláže a krajinky no a už se můžete pustit do samotného hraní v některém z rozličných módů (trénink nebo závody).

I když nejsou modely postav dokonalé a zprvu se může zdát hra docela náročná, po chvilce tréninku vám zaleze pod kůži a vy pak budete myslet jen na to, co ještě s tím malým "hakysákem" udělat.

DOWNLOAD, homepage, 5.7 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: CrissCross2 - a zase ten Scrabble

Určitě jste někdy slyšeli o deskové hře s písmenky zvané Scrabble, možná i o její počítačové podobě. Nedávno jsem zjistil, že existuje její nová verze, takže...

HRA: HighGrow - tak to tu ještě nebylo

Docela váhám, do které skupiny tuto hru zařadit. Má to být simulátor, ale docela připomíná budovatelskou strategii, nebo Tamagočiho, o nějž se budete starat....

Výběr článků

Načítám