Hlavní obsah

HRA: Golf - hrajeme si se zvířátky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte chuť na jednoduchou a odpočinkovou hru, například takový golf? Pak možná vezmete zavděk tímto zpracováním, kde míček nahradila malá roztomilá zvířátka.

Článek

Ale nebojte se, žádný masakr to nebude. I když lze s úspěchem pochybovat o tom, že by kupříkladu takový ježek (jedno ze tří zvířátek, která máte na výběr) přežil úder golfovou holí. Ve skutečnosti asi ne a reportáž o jeho mrtvém těle by byla zlatým hřebem nějakého komerčního zpravodajství.

Zpátky ke hře. Podle okolních obrázků můžete vidět, že to z grafického hlediska není žádný zázrak. Nikdo taky netvrdí, že je. Ani co do obtížnosti se žádné orgie nekonají. Stačí jen nastavit úhel, zvolit razanci a pak se ještě snažit zastavit pohyblivý kurzor co nejblíže vymezené oblasti, aby byl váš odpal co nejpřesnější.

Celkem na vás čeká devatenáct různorodých úrovní. Jejich dohrání je otázkou několika desítek minut, déle by vás hra stejně ani nebavila.

DOWNLOAD, homepage, 0.2 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: The Deadly Mission - zastřel dinosaura

Jako tajný agent si sbalíte svou zázračnou pistoli a vyrazíte s ní až někam do Afriky, kde se to jen hemží podivuhodnými monstry. Všechny je samozřejmě musíte...

HRA: Penumbra - hororová adventura

Tvrzení, že adventury jsou mrtvý žánr, dostalo s touto hrou značnou trhlinu. Zdařilým kombinováním klasických principů s těmi, jaké znáte z 3D akcí, totiž dělá...

HRA: Dark Hive - povedená strategie

Už dlouho jsme tady neměli žádnou realtime strategii, a tak je čas vše napravit. Přenesme se proto do daleké budoucnosti, ve které na jakési neznámé planetě...

Výběr článků

Načítám