Hlavní obsah

HRA: Frozen-Bubble - hrátky s balónky

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když o originalitě námětu můžete s úspěchem pochybovat, věřím, že mnozí si hru s chutí nainstalujete a strávíte s ní mnoho příjemných chvilek.

Článek

Není totiž nad to, když nemusíte u hraní nijak moc přemýšlet. Někdy jsou chvíle, kdy si potřebujete jen odpočinout anebo ukrátit krátkou chvíli nudy. A přesně pro toto se hra hodí výtečně.

Její princip jste už někde určitě viděli, možná že ne jen jednou a i kdyby ne, odhalíte ho během několika vteřin. Jde jen o to vystřelovat barevné bubliny směrem vzhůru tak, abyste vytvořili trojice téže barvy. Ty se následně uvolní, dle zákona zemské přitažlivosti spadnou dolů a s nimi vše, co by bylo pod nimi. Horní řada bublin samozřejmě neustále klesá, v každé další úrovni je navíc čím dál tím víc komplikovanější.

Ke grafice nemá ani nic moc smysl něco dodávat, celou ji tvoří jedna grafická obrazovka, kterou si můžete prohlédnout na obrázcích. Vypadá mile a příjemně. Stejně tak jako působí hra celkově. Navíc si k tomu přičtěte multiplayer na jednom počítači a síťovou hru až pro 5 lidí a o zábavu máte postaráno.

DOWNLOAD, homepage, 10 MB, 7/10

Reklama

Související články

HRA: Bomb Roller - kuličko, nespadni!

Kulička a jakási obrovská děravá deska vznášející se kdesi ve vzduchoprázdnu. Nic víc už nepotřebujeme proto, aby docela zábavná hra mohla začít.

HRA: Stargate Adventures - na motivy seriálu

Rozsáhlé řady fanoušků Hvězdné brány nechť zbystří své smysly! Objevila se totiž adventura na motivy tohoto seriálu - s původní hudbou a známými lokacemi.

HRA: Original Mini Games - šestnáct her v jedné

I když bychom měli mluvit spíše o hříčkách než o hrách, najdete jich v tomto balíku hned šestnáct a to už určitě stojí za pozornost. Většina jich je ideálním...

Výběr článků

Načítám