Hlavní obsah

HRA: Drag Racer - tuning aut v praxi

Novinky, Ondřej Pohl

Drag Racer není jen simulátorem závodění sportovních aut, ale hlavně tuningu, takže více času než na závodišti strávíte v garáži nekonečným vylepšováním svého miláčka.

Článek

Hned na první pohled je jasné, že hra je psána v prostředí Flash - na jednu stranu tak nemůžete čekat žádné grafické orgie, na druhou potěší velikost, do níž se hra vejde.

V hlavním menu máte na výběr tři herní módy: Arcade (spíš jakýsi trénink), Tuner (samotná hra) a mód on-line, jenž je přístupný pouze v placené verzi, a proto jsem jej netestoval.

O co tedy jde? Nejdříve si musíte koupit nějaké auto - výběr je opravdu bohatý, nechybí žádná ze známých značek a při pohledu na jejich technické parametry vám jen potečou sliny z úst. Autíčko je nutné si nějak vyzdobit, zvolit si barvu a vybrat nějaké doplňky. Na začátku ale moc peněz mít nebudete, takže hurá na závody.

Zde přichází trochu zklamání, závod nevidíte z vlastního pohledu, dokonce ani seshora, ale pouze z boku a jedná se o tzv. dragstery - tedy je třeba vyhrát sprint na trati čítající několik stovek metrů. Zde si neodpustím malou připomínku k ovládání, protože jsem s ním chvíli zápasil. Plyn přidáváte pomocí mezerníku, rychlosti řadíte kurzorovými šipkami.

Peníze utržené v závodě můžete investovat do dalšího vybavení, takže si pak v dalších závodech třeba i troufnete vsadit své auto proti soupeřovu.

Osobně dávám hře průměrné hodnocení, avšak pokud je pro vás tuning aut životní vášní, pak si klidně tři nebo čtyři bodíky navrch přičtěte.

DOWNLOAD, homepage, 3.5 MB, 6/10

Reklama

Související články

HRA: Mouse - myš na útěku

Jak vypadá absolutně nezávislá a naprosto amatérská hra se můžete podívat v dnešním článku. Seznámíme vás v něm s hrou Mouse, která vznikla při hodinách...

HRA: UniBall - vesmírný hokej

S akčními hrami po internetu se v poslední době doslova roztrhl pytel. Dříve jsme uvedli nenáročnou střílečku, teď je to pro změnu hokej, který hrajete...

HRA: GeneRally - roztomilé závodění

GeneRally je závodní hrou viděnou seshora. Na tom by nebylo nic až tak zajímavého, ale titul vyniká zejména kvůli bohaté paletě doplňkových funkcí - můžete...

Výběr článků

Načítám