Hlavní obsah

HRA: DanceMatt - taneční logika

Novinky, Ondřej Pohl

Koho by to kdy napadlo, ale i takovou věc, jakou je tanec, lze pojmout z logického pohledu a stvořit tak jednu celkem zajímavou hru zdarma.

Článek

Mnohým připadají logické hry příliš nudné. Na obrazovce se nic neděje, neustále tam visí jen pár barevných kostek a ten, kdo takovéto hře propadne, může být ve svém okolí považován za podivína. Stačí jen pár drobných změn a hned tu máme hru, u níž se mohou bavit i ti, kteří by jinak o logický titul ani nezavadili.

Těmi drobnými změnami je míněna hlavně proměna celého designu. Kostičky už nejsou jen barevné, ale navíc i hezky poblikávají a to do rytmu svižné diskotékové hudby. Všemu tomu vévodí veselý panáček, který po nich poskakuje sem a tam a tak je přesunuje. Jeho úkolem je pak poskládat vertikální nebo horizontální řadu jedné barvy, musí se však vlézt do neúprosného časového limitu.

Poté následuje část, kde můžete nechat odpočívat mozek, naopak pěkně zavaříte prsty na klávesnici. Musíte se totiž strefit do toho správného okamžiku a zmáčknout v něm určenou klávesu. Vše je opět doprovázeno říznou hudbou a zběsilým zmítáním tanečníka na parketu.

DanceMatt sice není nic převratného nebo revolučního, ale je to docela milá a pohodová hra, u níž se můžete pěkně odreagovat a o to tady přeci jde.

DOWNLOAD, homepage, 5 MB, 5/10

Reklama

Související články

HRA: Time Pilot - jednoduchost nade vše

Pokud jsou pro vás ostatní hry příliš složité, pak vyzkoušejte tuhle. O nic víc, než jen o uhýbání a střílení zde nejde.

HRA: DUO - barevná střílečka

Pokračujeme v sérii stříleček, tentokráte hrou, kde konkrétní objekty nahradily různé kružnice a jiné geometrické tvary. A vůbec to nevypadá špatně.

HRA: Gunorar - zajímavá střílečka

I poslední hra tohoto týdne nebude o ničem jiném než o střílení z vesmírné lodi. Tentokráte pod taktovkou japonského designéra, takže se můžete těšit...

Výběr článků

Načítám